Over ons

Ons verhaal

Als professional in finance kun je bijna zeggen dat je met Excel bent opgevoed. Hoewel programmeertalen vaak worden gezien als passende middelen om kwantitatieve oplossingen te bouwen, wordt er binnen het werkveld nog steeds veel gerekend met Excel.

Als consultants zien wij dan ook dat veel organisaties in een cruciale tussenfase zitten, met als centrale vraag: hoe benut ik de volle capaciteit van mijn omgeving om efficiënte modellen op te bouwen en te gebruiken? In deze tussenfase komen er veel uitdagingen kijken en wordt er vaak gesteund op beperkte middelen in het besluitvormingsproces.

Bij ELAVV geven wij graag antwoord op dit vraagstuk. Als nieuwe generatie quants en actuarissen omarmen wij innovatieve oplossingen. Daarmee zien wij het als onze missie om bedrijven te begeleiden in de transitie naar de nieuwe technische revolutie van de toekomst.

Hoe onderscheiden wij ons?

Expertise

Naast programmeervaardigheden, brengen wij ook kennis over uw werkveld mee. Door onze vakinhoudelijke kennis mee te nemen, kunnen wij met u meedenken over de aanpak en het gebruik van uw modellen. Wij hebben kennis in de volgende sectoren: actuariaat, (financiële) econometrie en data science.

Vooruitstrevend

Wij wij houden van een uitdaging!

Daarom denken we niet alleen na over de bekende weg, maar zullen we ook aan de slag gaan om aantrekkelijke alternatieven te bekijken. Ieder organisatie is anders, waardoor de meest passende methode niet altijd de meest gebruikelijke methode is.

Zelfstandig

Door onze kennis binnen uw vakgebied kunnen wij op een zelfstandige wijze aan de slag en de weg vinden.

Hierbij vinden wij het ook belangrijk om duidelijk en direct te communiceren, zodat het eindproduct voldoet aan de bedrijfsspecifieke eisen en verwachtingen.

Kwaliteit

Wij zorgen dat uw modellen worden opgezet volgens onze kwaliteitsnormen: wij zorgen voor een duidelijke, eenduidige documentatie, waarbij eindproducten worden beoordeeld met behulp van het 4-ogen-principe.

Op deze manier kunnen wij kwaliteit bewaren.

Ontmoet de consultants

Abinash - Elavv - photo2

Abinash Satapathy MSc.

Consultant

Open source-bijdrager en lost zaken op via de kwantum manier. Als ik niet aan het werk ben, ben ik leven aan het documenteren en momenten aan het vastleggen.

Photo_Zeus3

Zeus Paraguas MSc.

Consultant

Een gedreven econometrist met een passie voor sport, koken en reizen. Graag op zoek naar nieuwe avonturen en leuke uitdagingen.

Photo_Inge2

Inge Lodder AAG MSc.

Consultant & Oprichter

Een grote interesse in uitdaging en efficiëntie. In mijn vrije tijd aan het sporten, schilderen of tekenen.

PP_logo

Posthuma partners

Onze samenwerkingspartner helpt ons team waar nodig, in overleg met onze klanten.

cropped-Favicon-transparant.png

Wij zoeken jou!

Consultant

Bij ELAVV zoeken wij consultants met affiniteit in programmeren en actuariaat. Interesse om met ons samen te werken? Neem gerust contact op!

......

Consultant

Duurzaamheid

Naast toekomstbestendige berekeningen houden wij ons ook bezig met onze impact op het milieu. Iedere duwtje in de rug telt hierbij. Wij doen het volgende:

  • Bankieren via de duurzaamste bank van Nederland.
  • Indien mogelijk bezoeken wij onze klanten zo veel mogelijk met het openbaar vervoer.
  • Wij promoten remote werken ter beperking van onnodige uitstoot.